Write Your Self – skrivarkurs i Skåne och Stockholm

Längtar du efter att skriva, men saknar sammanhang? Eller är du en skrivande människa som vill utveckla ditt skrivande i en mer personlig riktning? Kanske har du en historia som vill berättas, kanske har du en känsla av att du skulle må bra av att skriva?

Vem du än är – vill du utforska skrivandets kraft så vill jag vägleda dig.


När jag bestämde mig för att börja arbeta med skrivvägledning visste jag att det viktigaste var att kunna erbjuda en effektiv och beprövad metod. Hos Write Your Self  hittade jag just det. Med skrivövningar och reflektioner hjälper metoden oss att göra skrivandet till en del av vår vardag. Metoden kombinerar jag med mina erfarenheter som redaktör och arbetsgivare, där jag coachat skribenter och arbetat med texter i hela mitt yrkesverksamma liv.

Write Your Selfs metod bygger på den samlade forskning som finns om läkande skrivande. I mina händer blir metoden ett sätt att hitta relevanta, personliga ämnen att skriva om. För att skriva texter som är genuina – kanske för att dela med andra, men framförallt: texter som lär dig nya saker om dig själv.

Just nu planerar jag för två heldagskurser i september-oktober i Skåne och Stockholm. I kursen ingår också ett antal uppföljande, individuella vägledningstillfällen med respons på texter du väljer att dela med mig.

Gör en intresseanmälan nu, så håller jag dig informerad. Fyll i formuläret nedan. Om du vill får du gärna också berätta lite om dig själv och vad du förväntar dig av kursen.

Kursen passar lika bra för dig som redan skriver som för dig som aldrig skrivit förr.

    Scroll to top