Workshop: Bara skriv!

Jag lär ut knep för att komma igång med ett kravlöst och fritt skrivande, samt inspirerar och motiverar till varför du bör ha en skrivrutin i din vardag. (Det är roligt! Du mår bra!) Vi delar inga texter med varandra, utan fokuserar på skrivprocessen, fikar och provar oss fram.

Aktuella datum för våren 2020:

26 mars, 9 april, 7 maj, 28 maj

Tid: kl.16-19

Pris: 795 kr inkl moms (introduktionspris t o m 2020-05-28)

Hur: Fika, papper och pennor finns till alla. Vill du hellre skriva på dator eller egen skrivbok tar du med det.

Plats: Kungsgatan 4 i Lund

Anmälan: stina@stinaloden.se

Vill du boka en workshop för ditt arbetslag, kompisgäng, skrivgrupp eller bokklubb? Hör av er till mig så pratar vi! Lagom storlek på en grupp är 8-10 personer.

Write Your Self grundkurs – online 

Distanskurs enligt Write Your Selfs metod i åtta steg = åtta kursbrev med teori och skrivövningar. Du kan använda kursen som en självstudiekurs, utan att skicka in några texter till mig. Du bestämmer själv om du vill hålla dina texter och din skrivprocess för dig själv eller om du vill ha min coachning och feedback. Denna får du i så fall mailledes efter varje lektion. Vi startar och avslutar kursen med ett samtal via Skype eller liknande.

Kursen startar så fort du anmält dig och betalat kursavgiften.

Pris: 2 495 kr inkl moms

Anmälan: stina@stinaloden.se

Skrivardag

En heldagskurs där vi arbetar med skrivövningar, teori och reflektion. Dagen har karaktären av ett retreat, där vi kopplar bort allt annat och ägnar oss åt vår skrivprocess. Vi delar inte våra texter med varandra, utan fokuserar på skrivprocessen.

Håll utkik efter datum på min Facebooksida och på bloggen.

Vill du boka en Skrivardag för ditt arbetslag, kompisgäng, skrivgrupp eller bokklubb? Kanske har ni något särskilt tema eller vinkel ni vill utforska? Hör av er till mig så pratar vi! Lagom storlek på en grupp är 8-10 personer.

skrivarkurser

Kontakta mig gärna om du har frågor kring mina skrivarkurser: stina@stinaloden.se

All my courses are available in Swedish and English.

I mån av tid och praktisk möjlighet erbjuder jag idéburna organisationer med begränsad budget rabatt på alla mina skrivarkurser.

Scroll to top