Skriv dig själv – så skapar du starkare texter

Har du en berättelse du vill skriva? Har du ett behov av att hitta din egen röst och tror att skrivande kan hjälpa? Vill du utforska skrivande som ett stärkande, läkande verktyg? Vill du bli en bättre och mer närvarande skribent?

Write Your Selfs metod fungerar för alla. Den ger ökad självinsikt och stärker dig både på det personliga och det professionella planet. Metoden används som ett självstärkande verktyg, oavsett skribentens bakgrund och livserfarenheter. Den har tagits fram för skrivande efter trauma och skrivande som ett läkande verktyg. Läs gärna mer här: www.writeyourself.com

Nu lanserar jag en heldagskurs där du får bekanta dig med Write Your Selfs skrivprocess åtta steg. Du får lära dig att utforma ett hållbart skrivande, och du får börja skriva dina egna berättelser. Under dagen kommer vi att arbeta med olika skrivövningar, och du väljer själv de ämnen som känns viktiga för dig att skriva om. Kursen fokuserar på skrivprocessen och du behöver inte dela med dig av dina texter om du inte vill.

8 november kl.9-17, Svensk Forms bibliotek, Svensksundsvägen 13, Stockholm
Lanseringspris: 2 495 kr inkl moms
I priset ingår: frukostfika, lunch och eftermiddagskaffe, kursmaterial samt ett personligt uppföljningsmöte med mig på 1-2 timmar, bokas vid kurstillfället. Det kommer att finnas papper och pennor till alla; ta med dig din dator om du föredrar att skriva på den.

Bindande anmälan görs i formuläret nedan. Ange eventuella allergier och matpreferenser. Om du vill får du gärna berätta lite om varför du vill gå kursen. Har du frågor är du välkommen att maila mig på stina@stinaloden.se

 

    Scroll to top