Läkande skrivande – ett hållbart skrivande

hållbart skrivande

Mina kurser hjälper dig att hitta en plats inom dig, en botten, varifrån du skapar dina texter och ditt innehåll. Det handlar om att lyssna, och om att skriva och skapa inifrån och ut. När du gör så, blir dina texter genuina, unika och trovärdiga.

På köpet får du utforska dig själv, du får en ökad självkännedom och ett verktyg för att skriva när du går igenom förändringar, kriser och svårigheter i livet. Det skrivande jag lär ut är nämligen ett hållbart skrivande: det gör dig till skribent för livet, det tar sin plats i din vardag och stannar där. Du blir en skrivande människa.

Jag är certifierad i Write Your Selfs metod för läkande skrivande. Det är en metod som utformats efter skrivande i och efter trauma. Jag använder metoden för att sprida skrivglädje. Lite livsglädje kan tänkas att man får på köpet.

Du behöver inte ha ett trauma, du behöver inte må dåligt, du behöver inte ha sår som behöver läkning för att gå mina kurser. När man skriver läkande lyssnar man inåt – jag tror att det är något vi alla behöver göra mer, särskilt som världen ser ut idag med ett ständigt flöde av information och intryck, inte minst i sociala medier.

Du kan också vända på steken. Är DU en av dem som vill nå fram genom det där bruset? Arbetar du med kommunikation och sociala medier? Har du en blogg eller ett instagramkonto du vill nå ut med? Då kan en autentisk röst bli din superkraft.

Cyniskt? Nja. Hur vi än vänder på det tror jag att autentiska röster och starka texter är vägen framåt. De är vår räddning. Så når vi fram och ut, och så når vi till slut varandra.

Scroll to top