Kurs: Write Your Self

Kom igång med ditt eget skrivande!

Genom att skriva utforskar och utvecklar du dig själv som skribent och som människa. Jag håller kurser och workshops som hjälper dig att komma igång med ett hållbart och kravlöst skrivande. Du kan boka mig för följande:

Skrivardag

En heldagskurs där vi arbetar med skrivövningar, teori och reflektion. Dagen har karaktären av ett retreat, där vi kopplar bort allt annat och ägnar oss åt vår skrivprocess.

Håll utkik efter datum på min Facebooksida.

Vill du boka mig för en heldag på din arbetsplats, för din bok

Bara skriv!

En workshop där jag lär ut knep för att komma igång med skrivandet, samt inspirerar och motiverar till varför du bör ha en skrivrutin i din vardag.

Pris: 795 kr inkl moms

Write Your Self grundkurs - online 

Distanskurs enligt Write Your Selfs metod i åtta steg = åtta kursbrev med teori och skrivövningar. Du kan använda kursen som en självstudiekurs, utan att skicka in några texter till mig. Du bestämmer själv om du vill hålla dina texter och din skrivprocess för dig själv eller om du vill ha min coachning och feedback. Denna får du i så fall mailledes efter varje lektion. Vi startar och avslutar kursen med ett samtal via skype eller liknande.

Pris: 2 495 kr inkl moms

Kontakta mig gärna om du har frågor kring kurserna: stina@stinaloden. se

Idéburna organisationer har rabatt på mina kurser. 

 

 

NYTT FRÅN BLOGGEN...

VAD JAG GÖR...

Jag är redaktör, skribent och kommunikatör. Jag är också certifierad vägledare i läkande skrivande enligt Write Your Self-metoden och erbjuder workshops, kurser och föredrag i skrivande som personlig utveckling för företag och privatpersoner.

REDAKTÖR OCH SKRIBENT

För att nå ut idag krävs ett genuint, genomarbetat innehåll. Jag hjälper dig med texter, planering, rådgivning och redigering.

STRATEGISK KOMMUNIKATÖR

Utifrån dina mål och visioner hjälper jag dig att ta fram en effektiv plan för din kommunikation, anpassad efter dina behov och resurser.

SKRIVVÄGLEDARE

Gör skrivande till en del av din vardag. Jag vägleder dig i skrivande som ett redskap för för personlig utveckling.

KONTAKT...

Om du vill anlita mig som redaktör, skribent, kommunikatör eller som vägledare i läkande skrivande.

Scroll to top